Rólunk

Ismerd meg cégünket és filozófiánkat

Mobiltelefon védőfóliák

Sima és üvegfóliák, hajlított és hajlékony filmkerámiák. Megannyi képernyővédőből választhat nálunk, mert számít a telefon biztonsága.

Telefon kiegészítők

Töltőfejek, adat- és töltőkábelek, fej- és fülhallgatók, headsetek, Powerbankok, adapterek, FM transzmitterek és még sok más kínálatunkban.

Mobiltelefon védőtokok

Szilikon és gumis, ütésálló vagy erősített. Flip oldalra nyílós könyvtok mágneses fedlappal vagy mágnescsattal. Karcok, ütések és kopás elleni védelem számtalan formája, miközben még jól is néz ki a telefon? Igen!

Termékeinkről

Cégünk több, mint 10 éves elektronikai és kereskedelmi hátterével csak és kizárólag olyan termékeket kínál, melyekről tapasztalatból tudjuk, hogy jó minőségűek és hosszú távon használhatóak, olyanok, amiket saját magunknak is megvennénk.

Filozófiánk

Kínálatunk tehát mellőzi a silány minőségű árucikkeket, amivel a kereskedelem el van árasztva.
Ugyanakkor ez nem jelenti azt, hogy emiatt termékeink ne lennének olcsóak, sőt!
Nézz körül webáruházunkban és győződj meg róla!

Óriási termékkínálatunk mindig naprakész és frissen követi az aktuális telefon modelleket. Ugyanakkor a régebbi mobilok tulajdonosairól sem feledkezünk meg, számukra is igyekszünk bő választékot biztosítani. Kiegészítők több ezer darabos árukészlete áll a rendelkezésedre, hogy biztos megtaláld, amit keresel!

Célunk, hogy Ügyfeleink minél hamarabb kézhez vehessék megrendelt termékeiket. Átlagos szállítási időnk 5-10 munkanap. Szállításban partnerünk a FoxPost.

Bővebb infó a szállításról

Ha bármilyen kérdése van, elér minket hétköznap 8-16 óráig telefonon a 06(30)4550300 telefonszámon, vagy az [email protected] email címen.