Android hiba – miért nem tudok belépni a beállításokba? Szólj hozzá

Samsung készülékeken előfordulhat, hogy az android beállítások megnyitásakor rögtön kilép a rendszer. Ha Téged is is érint a hiba, olvass tovább, mutatjuk a megoldást!

Bosszantó Android “hiba”

Használhatatlan a mobilod, mert a beállítások egyből bezáródik, kilép? Nem lehet wifire sem csatlakozni, vagy bármilyen konfigurációt elérni? Vírusos lett a készülék, vagy hekkelés áldozata lettél? Szerencsére egyiktől sem kell tartanod.

Samsung M01 Core, A01 Core, A03 Core és a gyártó sok más modelljén tapasztalható jelenséget a Digitális Jóllét nevű alkalmazás okozza.

Az angolul Digital Wellbeingnek nevezett alkalmazásban grafikonon is monitorozhatjuk a tevékenységeket, megmutatja, hogy mennyi időt töltünk a telefonunk nyomkodásával, appokra lebontva láthatjuk, hogy mivel hány percet szöszölünk és azt is megtekinthetjük, hogy melyik alkalmazás hány értesítést küldött.

A megoldás

Lépjünk be a Google Play áruházba és keressük meg a Digitális Jóllét nevű alkalmazást, majd távolítsuk el. A jobb felső sarokban lévő három pontra nyomva kapcsoljuk ki a frissítést is, nehogy a hiba vissza térjen.

Az alkalmazást teljesen letörölni nem lehet, mert a Google a rendszer részévé tette, így csak eltávolítani tudjuk.

Mindezek után indítsuk újra a telefont.

Tipp: ha nincs wifi hálózatunk, mert a hiba megakadályozza a beállításokba való belépést és ezáltal wifi hálózatra történő csatlakozást, tegyünk be egy SIM kártyát, amin elérhető a mobilinternet és így lépjünk be a Play áruházba. A mobil internetet a főképernyőn (kétszer) lefelé húzva a Mobiladatok ikonra nyomva kapcsolhatjuk be.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.